De prijs van de Active Floor

Het compleet integreren van bewegend leren!

Wanneer je een Active Floor koopt, betaal je eenmalig voor het eigendom van de apparatuur, een inbegrepen 3 jarig abonnement voor de technische ondersteuning en software updates en ons unieke trainingsprogramma.

Het support- en softwarepakket zorgt ervoor dat de Active Floor optimaal werkt, dat je technische ondersteuning krijgt (telefonisch en op locatie) en een jaarlijkse onderhoudsbeurt door een van onze gekwalificeerde service monteurs.

Active Floor zal je altijd door middel van een uitgebreid trainingsprogramma op weg helpen met de implementatie van het bewegend leren binnen je klas of organisatie. Meer informatie gewenst? Neem contact met ons op of download onze prijslijst!

Voor elke situatie een gepaste oplossing!

Twijfel je of de Active Floor iets voor jouw organisatie is of heb je andere vragen? Ons team zal altijd een passende oplossing voor je vinden.

Geen budget? Start een crowdfundingsactie!

Veel scholen of andere organisaties willen wel meer beweging tijdens de lessen en dagbesteding, maar hebben niet de middelen om een beweegvloer aan te schaffen. Om toch direct van start te kunnen gaan met bewegend leren op jouw school of binnen jouw organisatie, ondersteunt Active Floor bij het opzetten van een crowdfundingsactie.

UW PRIJSLIJST DOWNLOADEN

* verplicht

4 + 4 = ?