waar ActiveFloor plaatsen

Waar plaats je de Active Floor het beste?

Active Floor is een interactieve beweegvloer met een hoge funfactor die bewegen, spelen en leren combineert. Met Active Floor bedienen kinderen spelletjes door te lopen, springen, hurken, rennen en draaien. Het spelaanbod varieert van puur vermaak tot educatieve spellen.

Kies je voor de Active Floor, dan zorgen wij voor de installatie zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Je kan elke ruimte ombouwen om actief te leren en plezier te maken. De Active Floor is zeer geschikt voor kinderdagverblijven, scholen en ziekenhuizen.

We willen wel graag een aantal tips geven waar je de Active Floor het beste kan plaatsen.

1. Grootte Active Floor

De Active Floor kan je alleen gebruiken maar het is helemaal leuk als je samen gaat bewegen en leren. De witte vinyl vloer is de basis voor de Active Floor. We hebben 2 verschillende vinyl voeren. We hebben een vinylvloer van 3,2 meter x 2,0 meter en een vinylvloer van 4,8 meter x 3,0 meter. Er moet ook nog ruimte zijn om eromheen te staan. Zodat andere kinderen (en ouders) kunnen meekijken.

2. Locatie Active Floor

Hang de Active Floor op een prominente plek op waar veel kinderen samenkomen. Bijvoorbeeld in een hal, restaurant of gymzaal.

3. Licht

Er zijn 3 verschillende varianten van de Active Floor.
De Active Floor One en de ActiveFloor Pro, komen het best tot hun recht in een ruimte waar weinig direct licht is. Bijvoorbeeld in een hal of gymzaal.

De Active Floor Max kan in een ruimte worden geplaatst waar veel direct licht is. Bijvoorbeeld in een restaurant. De Active Floor Max heeft hele sterke lampen waardoor de projectie ook nog steeds goed zichtbaar is in een ruimte met veel daglicht.Twijfel jij of je ruimte wel geschikt is voor de ActiveFloor? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je hier deskundig advies over geven.